Franczyza
Dołącz do nas

W biznesie jak przy wypiekaniu pizzy - nie uznajemy żadnych kompromisów. Cechuje nas 100% skuteczności, a wszystko, co robimy, wynika z pasji i zaczyna się od pierwszego kawałka naszej pizzy…

Jesteś inwestorem z szerokim portfolio spółek?
A może pizzerem, marzącym o własnej pizzerii?
Nigdy nie miałeś nic wspólnego z gastronomią, ale szukasz dobrej inwestycji?

Dla każdego z Was mamy gotowy, skuteczny przepis na biznes!

Piekarnia Pizzy
to spółka zajmująca się wypiekiem, promocją i sprzedażą rzemieślniczej włoskiej pizzy w stylu neapolitańskim. Pierwszy nasz food truck z piecem opalanym drewnem powstał w Krakowie w roku 2017 roku. Od tego czasu skupiamy się na poszerzaniu swojej wiedzy i przekazywaniu jej naszym partnerom biznesowym.

Doświadczenie
Doświadczenie zdobyte w trakcie przygody z biznesem gastronomicznym pozwoliło nam wypracować szereg schematów i konceptów, które efektywnie powielamy w ramach procesu planowania, otwierania i prowadzenia nowych punktów.

Wsparcie
Wiemy, jak oszczędzić czas, pieniądze oraz stres związany z zakładaniem oraz rozkręcaniem interesu gastro branży. Wiemy, jak skalować działalność i jak poradzić sobie ze związanymi z tym trudnościami finansowymi, kadrowymi oraz prawno podatkowymi.

Wiemy co robić, a nade wszystko czego nie robić rozpoczynając przygodę w gastronomii. Wiemy to z doświadczenia własnych błędów, których możemy pomóc uniknąć innym.

Najwyższy czas na działanie!

Franczyza Piekarnia Pizzy daje gwarancję płynnego wejścia w świat biznesu, współpraca z nami to klucz do Twojego sukcesu.

ZAPOZNAJ SIĘ Z NASZYM PROGRAMEM FRANCZYZOWYM I PRZEKONAJ SIĘ O JEGO ZALETACH
Program przeznaczony dla osób chcących otworzyć własną pizzerię, foodtruck lub biznes gastronomiczny
Oferta umożliwia maksymalnie niskie koszty otwarcia i utrzymania punktu gastronomicznego.
Nasz główny model biznesowy to szeroko pojęty street food w formie food truck’ów
Nasza istotna przewaga konkurencyjna to bezpieczeństwo i szybka stopa zwrotu
Nasza największa zaleta to elastyczne podejście i brak sztywnych reguł wejścia

Dołącz do nas

Michał

Wiceprezes zarządu
Michał Wodecki - Z Piekarnią pizzy związany od 2018 roku. Z wykształcenia fizjoterapeuta, w praktyce pizzaiolo i ręka zarządzająca Piekarni. Pasje i zamiłowanie do gotowania przemienił w sposób na życie. Oprócz dbania o walory smakowe pizzy, Michał zajmuje się również drugą stroną prowadzenia działalności gastro - marketingowo- gospodarczą. Praca w gastronomii, kontakt z gośćmi naszych pizzeri oraz ciągły rozwój w branży daje mu dużo satysfkacji i spełnienia.

Katarzyna

Wiceprezes Zarządu
Wiceprezes Zarządu Piekarnia Pizzy sp. z o.o. Katarzyna Mikołajczyk, wielozadaniowa businesswoman, która swoje 16 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej rozpoczynała w Birmingham (Anglia) jako drugi manager słynnego Bushwackers. Katarzyna przez 7 lat prowadziła biuro handlu międzynarodowego produktami spożywczymi w Hong Kongu, co zaowocowało głęboką wiedzą na temat współpracy z zagranicznymi dostawcami. Według Katarzyny, umiejetność utrzymania relacji biznesowych i dbałość o jakość w każdym aspekcie biznesu to klucz do sukcesu.

Piotr

Prezes
Prezes naszego Zarządu Piotr Sowa, współtwórca pierwszego foodtrucka pod logo Piekarnia Pizzy. Jemu zawdzięczamy smak naszego ciasta i włoskie kompozycje składników. Piotr zajmuje się gastronomia od blisko 20 lat, a swoje doświadczenie zdobywał przez szkolenia i współpracę z włoskimi i polskimi szefami kuchni. Jego pasja do kulinarnych podróży przekłada się na coraz śmielsze łączenie smaków, czego dowodem jest powiększające się grono smakoszy naszej pizzy.

Oferujemy

Kompleksowe zaplanowanie, przygotowanie i realizację całego przedsięwzięcia w formie “biznesu pod klucz”
Pełne szkolenie franczyzobiorcy oraz pracowników
Wsparcie w prowadzeniu i rozwijaniu Twojego biznesu przez cały okres franczyzy
Przekazanie know-how (przepisy, wyposażenie) i niezbędnej dokumentacji
Wynegocjowane najkorzystniejsze warunki zakupowe z dostawcami
Z całą pewnością wiemy jedno:
piec do pizzy opalany drewnem w połączeniu z ciastem na włoskiej mące typu 00 oraz oryginalnymi włoskimi produktami wraz z naszym doświadczeniem i wiedzą są gwarancją sukcesu w gastro branży.

NIE CZEKAJ AŻ WYPRZEDZI CIĘ KONKURENCJA I NAPISZ DO NAS JUŻ DZISIAJ, ABY POZNAĆ SZCZEGÓŁY DOTYCZĄCE WSPÓŁPRACY!

Co nas wyróżnia

3 nowe lokalizacje w okresie pandemii
Mobilność produktu
Zaopatrzenie wyłącznie u certyfikowanych dostawców
Rok roczny wzrost sprzedaży o 18%
Rozpoznawalność marki
Darmowa strona WWW
Stałe koszty utrzymania niższe o 61% od lokali stacjonarnych
Opieka na każdym etapie inwestycji
Bezpieczna i skuteczna inwestycja i gwarancja sukcesu
Unikalność pizzy z pieca opalanego drewnem i oryginalna receptura na ciasto
Najwyższa jakość produktu
Lata doświadczenia w optymalizacji gastro biznesu